top of page

Despre concurs

          - Ai prea multe nevoi?

          - Consumi prea mult timp si energie?

          - Nu ai suficient spatiu?

 

Reinvent your N.E.S.T.!

(Needs, Energy, Space, Time)

 

         Te invitam la o expozitie - concurs de idei pentru gestionarea eficienta a resurselor la nivelul oraselor, satelor si teritoriului in general.

 

        Evenimentul este destinat studentilor facultatilor de urbanism, arhitectura, arhitectura de interior, arte plastice, arte vizuale, film si nu numai.
Pot participa de asemenea elevi ai liceelor de arhitectura, constructii si arte plastice.
       

 

         Sub influența conceptului dezvoltării durabile, orașul a început să își schimbe paradigma în ceea ce privește utilizarea resurselor. Acestea trebuiesc corect gestionate, fie că sunt resurse de energie, de spațiu, de timp, de cultură, de informații sau chiar nevoi personale.

 

         Surprinde transformarea în teritoriu, de la risipă la eficiență, prin realizarea unor postere, instalații sau clipuri video care să cuprindă acest proces de reinventare a spațiului înconjurător sau a unor momente cheie pe parcurs. Arată-ne elementele care definesc această schimbare sau elemente care necesită o regenerare. Reinventează-ți "N.E.S.T."-ul prin gesturi artistice.

 

          Tu cum percepi risipa? Care sunt sursele? Ce transformări pot apărea? Care sunt rezultatele finale? Pot fi surprinse?

 

           Trimite un rezumat de minim 250 și maxim 350 de cuvinte, care să explice ideea şi modul de abordare a temei, respectiv ale posterului, instalaţiei sau clipului video. Termen limită: 16 decembrie 2013, ora 12.00! Rezumatul va conţine numele autorului / autorilor, unitatea de învăţământ şi anul de studiu (unde este cazul).

 

            Expoziţia - concurs se va desfăşura în perioada 13 ianuarie – 26 ianuarie 2014 în spaţiul expoziţional al U.A.U.I.M. din str. Academiei 18-20.

   

  Tema concursului & calendarul de desfasurare - pdf

  Competition assignment - pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Materialele realizate și prezentate în cadrul concursului sunt destinate exclusiv expoziției-concurs Reinvent your N.E.S.T. și nu pot fi utilizate în scopuri comerciale. Responsabilitatea privind originalitatea și autenticitatea posterelor, instalațiilor și clipurilor video, aparțin în exclusivitate autorilor.

bottom of page