top of page
Clipuri video
 

         Clipurile video pot fi reprezentate atât prin filmări, cât şi prin animaţii sau randări care să prezinte cât mai bine ceea ce vreți să transmiteți. În cazul imaginilor foto / video care surprind locuri din România sau din alte ţări se cere menţionarea explicită a acestor locuri şi de câte ori este posibil a datei (valabil și în cazul posterelor). Clipurile video vor avea o durată de minimum 30 secunde şi maximum 2 minute şi vor fi predate în format .avi, .mkv sau .mp4, cu un indicativ standard cuprinzând un cod de identificare).

 

Postere

 

         Posterul va fi realizat folosind fotografii sau schiţe desenate. Se recomandă realizarea unui colaj cu un număr maxim de 15 fotografii sau schiţe. Prezentare se va face într-o tehnică la alegere (alb-negru sau color). Este obligatorie utilizarea unor imagini autentice / originale. Prelucrarea grafică (contrast, luminozitate, saturaţie, expunere, etc.) şi prelucrarea imaginilor (adăugări, retuşări, etc.) sunt permise. Posterul va fi tipărit pe hârtie glossy, format 70cm x 120cm, paginat pe verticală;

 

         Format poster - jpg

Instalații

 

 

         Instalațiile doresc transpunerea in 3D a ideilor de trecere de la risipă la eficiență, prin materiale simple, ușoare, demontabile dar rezistente. Acestea vor avea o dimensionare maximă de L x l x h =200cm x 200cm x 200cm și pot fi realizate individual sau în echipe de maxim 3 persoane. În cazul in care participanții consideră că au nevoie să își asambleze instalațiile la locul expoziție, este nevoie să anunțe în prealabil, printr-un mail trimis pe adresa de contact.

      Subiectul expoziţiei se referă la surprinderea şi redarea, prin intermediul posterelor, instalațiilor sau clipurilor video, a unor surse, transformări sau rezultate finale a proceselor de reciclare, regenerare și eficientizare a teritoriului. Secțiunile se vor desfășura după cum urmează.

Secțiuni

bottom of page